Om meg

Dette bildet er fra Titran på Frøya sommeren 2016. Kveite på 18 kg , tatt på kveiteline sammen min bror og samboer.

img_0505.jpg

Mitt navn er Edvin Isak Gaustad. Jeg er 34 år og bor i Trondheim. Min interesse for matlaging begynte for ca 5 år siden. Jeg er oppvokst i Klæbu, ca 2 mil sør for Trondheim. I ungdomsårene kunne jeg ikke lage mat. Det gikk i taco, lasagne og mosaka.

Jeg vet ikke akkurat hva som skjedde, men i slutten av 20 årene ble jeg mer og mer interessert i mat og vin. Familien min har sommerhus på Frøya og god tilgang til gode råvarer, da spesielt fisk. Jeg begynte sakte men sikker å prøve meg på nye retter. Jeg har også blitt veldig interessert i vin og vil komme med vinanbefalinger til enkelte matretter samt generelle vintips. Interessen min for vin begynte før matlaging.

Bakgrunnen for bloggen min er at jeg ønsker å dele mine oppskrifter med familie, venner og mat interesserte. For min egen del er det også veldig praktisk og lagre oppskriftene på ett sted. Jeg har over over lenger tid lastet opp matbilder på facebook og instagram, samt sent mange snapchat bilder til venner. Så hvorfor ikke prøve seg på en matblogg.

Navnet på bloggen kommer av at jeg fikk diagnosen crohns sykdom for ca 3 uker siden, kronisk tarmbetennelse. Jeg har i mange år hatt problemer med magen uten at legene har funnet noe. Så det var mest en lettelse da jeg fikk svar at det faktisk er en betennelse som er årsaken til smerter og ubehag jeg har i magen. Med crohns sykdom følger det en del utfordringer med kosthold og matvarer. Så for min del er jeg i en prøve og feile periode. Mulig jeg må kutte ut en del matvarer, det for tiden vise. Men det skal uansett ikke stoppe meg fra å lage mye god mat og dele med andre.

Ta kontakt med meg dersom dere har tips og forslag til oppskrifter. Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger.